Als ontbijt heb ik brood gegeten. Hierbij bleek al snel dat er in meer producten gluten zaten dan dat ik van tevoren had verwacht. Zo eet ik normaal vaak kipfilet, paté of flet americain. Daarnaast eet ik als zoet beleg wel een gestampte muisjes of vlokken, ook hier zaten gluten in. In de brie die ik had zat lactose. Hierdoor was ik genoodzaakt mijn boterhammen te beleggen met pindakaas, jam, en een gebakken ei met spek. Hiernaast had ik een beker glutenvrije melk gedronken en banaan gegeten. 

Net als bij het ontbijt heb ik bij de lunch brood gegeten. Het werd wat eenzijdig want naast het bovengenoemde beleg kon ik nog kaas eten, maar voor de dag erna had ik toch rosbief gehaald. Tussendoor heb ik gekozen voor met name fruit en noten. 

Voor het avondeten heb ik gekozen voor een pasta op basis van maismeel met hierin groente die ik verdraag en kip. De groente die hierin zaten waren aubergine, peen, tomaat en paprika, en tomatensaus.

Als toetje nam ik een bakje lactosevrije yoghurt.

In de avond heb ik nog wat noten en een paar druiven gegeten. 

De tweede dag was qua ontbijt en lunch nagenoeg hetzelfde. Het enige verschil was dat ik nu rosbief als extra beleg had, en twee gekookte eitjes in plaats van een gebakken eitje. Voor meer variatie in broodbeleg is http://www.100procentglutenvrij.nl/nl/143/broodbeleg een hele handige website. Niet alleen voor broodbeleg, maar ook allerlei andere producten en productgroepen staat op deze website. In de avond heb ik aardappelen, met een stukje varkensfilet en een salade gegeten. De salade bevatte ei, paprika, tomaat, augurk, komkommer en peen. Als toetje heb ik wederom gekozen voor een bakje yoghurt. In de avond heb ik nog een bordje met wat rauwkost gegeten, komkommer, tomaat, paprika en augurk en weer een handje noten.